GAZİANTEP / NURDAĞI - Gedikli Osman Kaplan İlkokulu

Gedikli Osman Kaplan İlkokulu

Gedikli Osman Kaplan İlköğretm Okulu Gedikli Mahallesi N15 Nurdağı/Gaziantep
Vizyon
Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz kurulduğu günden bu yana akademik açıdan çok başarılı öğrenciler yetiştirmiştir.Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden doktor,mühendis,öğretmen,iş adamı olanlar vardır.Sportif ve kültürel açıdan da önemli başarılar elde edilmiştir.Bölge civarında kurulan ilk okuldur.Bu nedenle çevre köylere de örnek olmuştur.
Kalorifer(Kömür)
Özel araçlar ve mahalli vasıtalar ile sağlanıyor.
Gedikli Mahallesi No15 Nurdağı/Gaziantep
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 8 km Gaziantep´e 65 km , Kahramanmaraş´a 55 km, Osmaniye´ye 65 km uzaklıktadır.